Returnering

Du har 30 dage til at sende varen retur til os. De 30 dage løber fra den dag, du har modtaget pakken. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til vores adresse.

VAREN SKAL SENDES TIL:

William Dam Boghandel
Att: Internet retur
Store Torv 7
3700 Rønne

Du skal vedlægge:
Ordrereference (AAA-000000)
Dine kontaktoplysninger: Navn, telefonnummer, mail.
Dit kontonummer, hvis du ikke ønsker, at pengene sættes retur på det betalingskort, der er brugt ved køb.

Oplysningerne kan enten vedlægges nedskrevet på et stykke papir eller ved at printe returformularen, udfylde og vedlægge den i pakken.
Returformularen finder du her.

Returlabel:
Du vælger selv, hvordan du sender en pakke retur til os, men vi anbefaler PostNord. Du kan købe en PostNord-returlabel her.
Returlabellen kan kun bruges inden for Danmarks grænser, og den kan dermed ikke benyttes fra lande i det øvrige Europa samt Færøerne og Grønland.

Vær opmærksom på:
Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Varerne kan også afleveres personligt på ovenstående adresse.

Hvis du fortryder dit køb ved at undlade at afhente din pakke ved en pakkeshop, bliver der fratrukket 35,- fra beløbet der tilbagebetales for at dække returporto fra pakkeshop til os.

Du modtager en e-mail, når vi har fået din(e) vare(r) retur. Heri er der en bekræftelse på modtagelsen og oplysninger om den videre proces.

PAK DIN RETURPAKKE FORSVARLIGT
Brug gerne den emballage som du har modtaget pakken i.

Uanset hvilken emballage du bruger, skal du sørge for, at emballagen er robust nok, gerne af pap, til at forhindre, at bogen/bøgerne bliver beskadiget under transporten.

Plastikposer betegnes ikke som forsvarlig emballage.

Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, eller hvis varen ikke er pakket forsvarligt under returnering, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.