Download og afspil lydbøger Android enheder

• Download zip-filen (lydbogen) fra downloadlinket. Files gemmes automatisk i downloads (overførsler) mappen, og kan findes under My Files (Mine filer) på Android enheden.
  • Klik på zip-filen i downloads (overførsler) mappen. Når du klikker på zipfilen får du mulighed for at udpakke (extract) filen.
  • Du kan nu åbne 'YouTube Music' appen (som hedder også 'Play Music' eller også 'YT  Music'), og gå i 'library mode' (biblioteks visning). Her vælger du albums, og der efter kan lydbogen afspilles fra oversigten.