Download og afspil lydbøger på iPad / iPhone (uden computer)

Lydbogen (Mp3-filerne) kan afspilles på iOS-enheder i appen MP3 Audiobook Player, som kan downloades fra App store.

Appen installeres før download af lydbogen.
Efter download af lydbogen (zip-fil) så vælger man MP3 Audiobook Player, når iOS enheden spørger om hvilken app filen åbnes i.

Detaljeret guide her:
1. Klik på linket for der står 'Download bogen'.

2. Vælg Safari browseren. Denne guide er kun testet med Safari, men det vil højst sandsynligt også fungere med andre browsere.

3. Klik på 'Åbn i MP3 Books'.

4. Bogen er nu tilføjet. Klik på ikonet for den åbne bog i højre hjørne for at se biblioteksoversigten.

5. Vælg bogen for at afspille.

Hvis dette ikke virker så prøv følgende:

1. Tryk og hold på linket, hvor der står 'Download bogen'.

2. Vælg 'Kopier link'.

3. Åbn appen MP3 Audiobook Player og tryk på "+" -ikonet øverst til højre i appen for at tilføje en bog.

4. Rul helt ned til bunden og vælg 'Tilføj link for download'.

5. Lad lydbogen downloade, og når downloadet er færdigt, vil lydbogen være tilgængelig i biblioteket.