Sådan returnerer du en julegave

Vi har ikke byttemærker, men som gavemodtager har du mulighed for at sende varen retur.
Alle bøger, som er købt efter d. 1/11, kan returneres frem til d. 31/1 i det efterfølgende år.
Det er ikke muligt at ombytte.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til vores adresse.
VAREN SKAL SENDES TIL:

William Dam Boghandel
Att: Internet retur
Store Torv 7
3700 Rønne

Du skal vedlægge:
Ordrereference: Består af tre bogstaver og seks tal, eks. AAA-000000.
Dine kontaktoplysninger: Navn, telefonnummer, mail. Det er vigtigt, at du vedlægger dine egne kontaktoplysninger, så vi kan få fat i dig.
Dit kontonummer, hvis du ikke ønsker, at pengene sættes retur på det betalingskort, der er brugt ved køb. Er du gavemodtager, skal du her oplyse dit eget kontonummer.

Du modtager en e-mail, når vi har fået din(e) vare(r) retur. Heri er der en bekræftelse på modtagelsen og oplysninger om den videre proces.

Pak din returpakke forsvarligt
Brug gerne den emballage som du har modtaget pakken i.

Uanset hvilken emballage du bruger, skal du sørge for, at emballagen er robust nok, gerne af pap, til at forhindre, at bogen/bøgerne bliver beskadiget under transporten.

Plastikposer betegnes ikke som forsvarlig emballage.

Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, eller hvis varen ikke er pakket forsvarligt under returnering, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.
Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.