Leveringstider

Leveringstiden er individuel fra bog til bog. Leveringstiden er angivet lige under prisen på produktet.

HVAD LEVERINGSTIDERNE BETYDER:

1-2 hverdage: Varen er på eget lager og afsendes samme dag, som den bestilles, hvis du bestiller før kl. 13:30. Hvis bestillingen modtages efter kl. 13:30, afsendes varen på førstkommende hverdag.

2-5 hverdage: Varen er ikke på eget lager, men bestilles hos vores leverandør. Du kan forvente at have varen efter 2-5 hverdage.

6-9 hverdage: Varen er ikke på eget lager, men bestilles hos vores (engelske) leverandør. Du kan forvente at have varen efter 6-9 hverdage.

3-8 hverdage: Varen er ikke på eget lager, og vi bestiller varen hos vores leverandør.
Du kan forvente at have varen efter 3-8 hverdage.

5-10 hverdage: Varen er ikke på eget lager, og vi bestiller derfor varen hos vores leverandør. Du kan forvente at have varen efter 5-10 hverdage.

5-20 hverdage: Varen er ikke på eget lager. Denne vare er en print-on-demand-titel. Det betyder, at varen bliver trykt ved bestilling, hvorfor varen har en lang leveringstid. Du kan forvente at have varen efter 5-20 hverdage.

14-30 hverdage: Varen er ikke på eget lager. Denne vare skal hjem fra en ekstern udenlandsk leverandør, hvorfor leveringstiden er lang. Du kan forvente at have varen efter 14-30 hverdage.

3-8 uger: Varen er ikke på eget lager. Denne vare skal hjem fra en ekstern udenlandsk leverandør, hvorfor leveringstiden er lang. Du kan forvente at have varen efter 3-8 uger.

Andre leveringstider: Der kan fremgå andre leveringstider, som betyder, at varen ikke er på eget lager, men skal bestilles hjem fra en af vores leverandører. Vi afsender varen samme dag, som vi modtager den fra vores leverandør. 

Print-on-demand (PoD) / Book-on-demand (BoD): Flere og flere bøger overgår til print-on-demand/book-on-demand. Dette betyder, at bogen først bliver trykt ved bestilling. Dermed har bogen også længere leveringstid end allerede trykte bøger. Print-on-demand-bøger har en leveringstid på op til 20 hverdage.  

Mangler pt. fra forlaget: Bogen mangler pt. fra forlaget, og forlaget har ikke oplyst en ny dato.

Ny udgave forberedes af forlaget: Bogen mangler pt. fra forlaget, men forlaget er ved at genoptrykke bogen.

Forudbestilling: Bogen er endnu ikke udkommet, men vi vil forsøge at afsende bogen, så du har den på udkomstdatoen eller snarest muligt herefter.
Hvis et produkt ikke er udkommet endnu, gælder leveringstiden først fra produktets udgivelsesdato.
Har du forudbestilt en engelsk bog, kommer den som regel fra vores eksterne leverandør i udlandet. Her gælder, at bogen har en leveringstid på 6-9 hverdage fra udgivelsesdatoen, da bogen først skal til Danmark, inden vi kan afsende ordren.

Vær opmærksom på:
Når din ordre er klar til afsendelse, er leveringstiden én hverdag for postnumre 0800 - 4999 og to hverdage for postnumre 5000 - 9999.
Dette skyldes, at vi ligger på Bornholm. 

VIGTIGT AT VIDE IFT. LEVERINGSTIDER:
Hverdage hos WilliamDam.dk dækker over dagene mandag-fredag.

Bestillingsdagen betegnes som dag 0. 
Bestiller du en ordre i weekenden eller fx en hverdag kl. 20, så er førstkommende hverdag bestillingsdagen (dag 0). 

Ex: Du bestiller en bog tirsdag aften kl. 20 med en leveringstid på 1-2 hverdage. Onsdag (bestillingsdagen) bliver din ordre behandlet og afsendt. Leveringstiden er 1-2 hverdage, og du vil modtage din bog torsdag eller fredag. 
Der tages forbehold for ferier, vind, vejr og transport. 

Vær opmærksom på, at vi sender din ordre samlet.
Hvis din ordre indeholder bøger, der pt. mangler fra forlaget eller forudbestilte bøger, anbefaler vi, at du i stedet bestiller disse bøger på en separat ordre.

Der tages forbehold for forsinkelser i forbindelse med højtider og ferier.

Information om afvigelser i leveringstid, evt. nye udgaver eller udsolgte bøger vil blive tilsendt via e-mail.

Forventet leveringstid til kunder med adresse i udlandet kan oplyses ved henvendelse.

Efter du har lavet en ordre hos os, vil der blive sendt en ordrebekræftelses til din e-mail, så du kan se, at vi har modtaget din ordre.

Du vil løbende blive opdateret med status på din ordre via e-mail.