Overfør epub e-bog til Kindle

Hvis du skal have en epub e-bog over på din Amazon Kindle, er du nødt til at konvertere bogen e-bogen til et format, som kan anvendes af Kindle.
Vi anbefaler, at du bruger programmet Calibre til at konvertere med. Her er en lille guide til at hjælpe dig på vej:

1. Tilslut din Kindle via USB til din computer.
  2. Hent og installer programmet Calibre her: https://calibre-ebook.com/download
  3. Efter Calibre er installeret, skal du inde i Calibre klikke på knappen 'Tilføj bøger'.
  4. Vælg nu den epub bog som du har downloadet fra linket i e-mailen fra os.
  5. Når bogen er tilføjet, kan du højreklikke på den inde i Calibre og vælge 'Send til enhed -> (din Kindle)'
  6. Når Calibre spørger, om den skal konvertere bogen automatisk, siger du ja.
  7. Så skulle bogen gerne være tilgængelig på din Amazon Kindle.
  8. Bemærk: Calibre kan ikke konvertere e-bøger, som er kopibeskyttet med Adobe DRM.
    (Du kan se, hvilken type kopibeskyttelse bogen har i e-mailen med downloads og på bogens produktside).
Tags