Sådan læser du e-bøger på din iPhone/iPad

1. Hvis du ikke allerede har appen “Bøger” på din enhed, skal du downloade denne i App Store. Appen hedder “Apple Books” og er gratis.

2. Åbn mailen fra os med dine købte downloads. Mailen hedder i emnefeltet “Dine downloads er klar”.

3. Markeret med fed i mailen står der “Download bogen til din computer / enhed”. Klik her.

4. Vælg hvilken internetbrowser filen skal åbnes med (fx Safari eller Chrome).

5. Tryk på “Åbn i “Bøger””.
Alternativt kan du trykke på delingsikonet og vælge appen “Bøger” her.

6. Bogen er nu gemt i appen “Bøger” på din enhed, hvor du kan finde den under “Bibliotek".