Kom i gang med DRM-beskyttede e-bøger (epub/pdf)

1. Download og installer Adobe Digital Editions. Du kan hente programmet her: https://www.adobe.com/dk/solutions/ebook/digital-editions/download.html
  2. Opret en gratis Adobe konto her: https://accounts.adobe.com/dk (dette er ikke nødvendigt for at få det til at virke, men vi anbefaler det.)
  3. Klik på linket til at downloade bogen i (mailen fra os). Hvis Adobe Digital Editions ikke åbner automatisk, så download filen til et sted hvor du kan finde den f.eks. til dit skrivebord. Filen hedder typisk 'URLLink.acsm, <isbn>.acsm eller <titel>.acsm'. Træk filen ind i Adobe Digital Editions ikonet, som også ligger på skrivebordet (hvis du lige har installeret det).
  4. Når Adobe Digital Editions beder dig om at 'Authorize', skal du bruge informationen fra da du oprettede din Adobe konto.
Hvis du har brug for yderligere hjælp til installationen af Adobe Digital Editions, så se her: Sådan installerer du Adobe Digital Editions på Windows 10/11