Sådan installerer du Adobe Digital Editions på Windows 10/11

Her er en lille guide til at få downloadet og installeret Adobe Digital Editions på en Windows 10/11 PC.

1. Gå ind på https://www.adobe.com/dk/solutions/ebook/digital-editions/download.html, og vælg Download Digital Edition 4.5.X Windows
  2. Vælg 'Gem fil' for at gemme installationsprogrammet og starte installationen.
  3. Vælg 'Ja' når Windows beder om tilladelse til at installere Adobe Digital Editions.
  4. Gennemgå installationen. Husk at vælg 'associer filtyperne .epub og .acsm' under installationen (Der kommer en 'popup' med noget antivirus software, vælg bare 'nej tak'.).
  5. Nu burde .epub og .acsm filer (den type bøger vi sælger) åbnes automatisk i Adobe Digital Editions, når du åbner filen efter at have downloadet den.
  6. Prøv evt. at download og åbne en e-bog fra linket her: https://www.adobe.com/dk/solutions/ebook/digital-editions/sample-ebook-library.html

Hvis du har problemer med at bogen ikke åbens automatisk i Adobe Digital Edition, så kan du måske finde hjælp her: Ebogen vil ikke åbne, eller indholdet er defekt / underligt (Windows 10/11)